Geslaagde en gezellige thuisspeeldag

ZUIDHORN - Afgelopen zaterdag had de JAC een geslaagde Thuisspeeldag georganiseerd. Het wedstrijdsecretariaat had al een tijd geleden met de bond geregeld dat alle teams thuis zouden spelen, zelfs het Zunobri/OWK midweekteam sloot zich op zaterdag en en vond tegenstander Joure bereid dit ook te doen. Het gevolg was dat het van elf uur 's morgens tot zeven uur 's avonds een gezellige sportieve dag werd.

De E pupillen beten de spits af, dit team heeft het wel heel moeilijk maar is nog veel aan het leren. Toch mocht de uitslag de pret niet drukken, de ouders waren enthousiast op komen dagen en ondanks de matige weersomstandigheden was de sfeer uitstekend.


Er kon zelfs voor de kleine broertjes en zusjes gebruik gemaakt worden van de bestuurskamer die omgetoverd was tot speelkamer en natuurlijk werd er een balletje geschoten op de vaste speelkorven op het terrein. 

Zunobri C1 speelde daarna een uitstekende wedstrijd, het had kennelijk heel wat opgestoken van de clinic van oud-international Kees Vlietstra die afgelopen week er was om de jeugdtrainers bij te leren. Het won dik van Drachten. 

 

Zunobri A1 volgde, het begin was geheel voor Rog A1 maar de 2e helft was voor de blauw-witten, een gelijkspel was het gevolg maar het publiek zat op het puntje van de stoel. 

 

 

 


De D1 speelde daarna, ook daar stroomde het publiek dan ook heen, in het begin leek het nog spannend te worden maar helaas verloor het team met 2-5. 

 

Zunobri 1 was net aangebroken en het publiek werd getrakteerd op veel doelpunten, Wik'34 was geen partij voor de blauw-witten en mooie doelpunten waren het gevolg. Zunobri 1 won overtuigend. 

 

Zunobri/OWK midweek heeft het erg moeilijk in de zware midweek poule maar bleef goed gemutst korfballen, het combi team wist zelfs onder luid gejuich een paar prachtige doelpunten te maken. Joure was echter veel te sterk voor het combiteam.

Maar na tijd werd er met zijn allen pizza gegeten en de gezelligheid leed er dus niet onder. 

 

Voor meer fotos: http://foto.zunobri.nl/#!album-102 of Media - Foto's

Een geslaagde en gezellige thuisspeeldag