Poiesz: Het gaat super!

Het gaat super!

De vierde week van de jeugdsponsoractie is alweer begonnen. En Zunobri gaat heel goed. We staan maar op een heel kleine achterstand op de nummer drie. Wat je ziet is dat de verenigingen die al een zaterdag in de Poiesz verzorgd hebben veel extra munten hebben verzameld. Maar zoals we allemaal weten gaat Zunobri ook nog spetteren op zaterdag 28 maart.

Erna Kleine en Brechtje Maas werken er  hard aan om voor deze zaterdag een leuk programma te bedenken waarin we zoveel mogelijk muntjes willen bemachtigen, maar ook om onze verenging goed neer te  zetten en te laten zien hoe leuk korfbal en onze verenging is.

Maar blijf ondertussen die familie, vrienden, collega’s, oud-leden en buren  stimuleren om Poiesz jeugdsponsorproducten te kopen en de muntjes in onze koker te doen. Alleen met z’n allen kunnen we weer uitblinken.

Weer een verrassing welke producten deze week weer extra sponsormunten opleveren.

We kunnen met z’n allen weer volop Douwe Egberts koffiedrinken met een roomboter gevulde koek. Het is niet alleen voordelig, maar de koffie levert maar liefst 10 munten op per twee pak en de gevulde koeken 5 munten. We moeten voor de koeken dan nog wel even wachten tot vrijdag want deze zijn alleen in de aanbieding op vrijdag en zaterdag. Vier roomboter gevulde koeken voor maar  € 1,48.

Voor de thuisblijvers onder ons , maar die misschien wel een dagje weggaan,  zijn er heerlijke mueslirepen en drinkyoghurt of ijsthee om mee te nemen.

Hieronder de aanbiedingen van deze week. Sla een voorraad in want het voordeel gaat dubbelop. Je betaalt veel minder en ondertussen kunnen de jeugdleden met het geld wat we uiteindelijk binnen halen leuke dingen doen, zoals bijvoorbeeld een trainerscursus, een clinic voor de teams of materiaal om de trainingen nog leuker te maken. Dus koop massaal en steun Zunobri!

Groet,

Jolanda Bloema