Poiesz: Jeugdsponsoractie

Beste leden en ouders/verzorgers,
 
Wat gaat de tijd toch snel. Alweer een week geleden zat ik een mailtje te maken om jullie op de hoogte te brengen hoe het met de actie gaat na één week. En nu is het weer zover. We staan sinds vandaag 4e.  Dit lijkt een wat minder resultaat. Maar ook nu zie je dat de verenigingen die een zaterdag in de winkel hebben gestaan meer muntjes hebben binnen gehaald. Onze zaterdag komt nog dus we houden het tot het laatst spannend.
 
Nog een week en dan is het voorjaarsvakantie. Velen zoeken de sneeuw op en doen de latten weer onder. Om de toch al dure wintersport wat betaalbaarder te maken zijn er deze week weer allerlei mooie aanbiedingen die goed van pas kunnen komen tijdens de reis of tijdens het verblijf. Want wij Hollanders staan er natuurlijk wel bekend om dat we ons eigen eten en drinken meenemen.
Een trommel met lekkere Haribo snoepjes voor onderweg en Roosvice om de kelen te smeren na het vele zingen mogen niet ontbreken. En als je vermoeid na een dag skiën terug komt smaakt een maaltijdsoep natuurlijk heerlijk. En als toetje Melkunie koekvla.
De thuisblijvers hoeven nog niet zover vooruit te denken en kunnen deze week op hun gemak boodschappen doen en rustig kijken welke jeugdsponsoraanbiedingen er zijn. Hieronder geef ik de 9 aanbiedingen weer.
 
De bakkerij-aanbieding van vrijdag en zaterdag is een heerlijk suikerbroodje. Wel iets kleiner dan wij bij Zunobri gewend zijn, maar kost dan ook maar € 0,99 en levert bovendien 5 munten op.
 
Wist u dat Dreft het eerste synthetische wasmiddel op de markt heeft gebracht en wel in 1933. En nog steeds bestaat Dreft. Dan moet het wel goed zijn.  De super jeugdsponsoraanbieding is deze week namelijk Dreft vaatwastabletten met 50% korting en per twee zakken ook nog 10 munten. De kans om het nu eens te proberen en in te slaan. Daarnaast maak je ook nog kans op een Ipad of een waardebon als je de kassabon in de inlever box in de Poiesz doet.
Dus weer volop mogelijkheden om onze vereniging te steunen.  Ook in de winkel kun je nog vele producten vinden waarbij je twee munten krijgt. Ga op zoek en verzamel zo nog meer munten. Succes!
 
Groet,
 
Jolanda Bloema