Poiesz: de kop is eraf, Zunobri nu 3e!

Beste leden, ouders en verzorgers,

De kop is eraf. De eerste week is geweest en er zijn al heel wat muntjes in de kokers gevallen. En dan is het altijd weer spannend! Hoe ziet de stand er na één week uit?

We staan tweede! Geweldig. Als kleine vereniging zijn we toch in staat, door er met elkaar voor te gaan, dit te bereiken. Maar we moeten nog zeven weken dus volhouden.

Ondertussen is er ook al begonnen met de voorbereidingen van zaterdag 28 maart waarbij Zunobri een bakkerijproduct gaat promoten en probeert zoveel mogelijk muntjes te verzamelen, maar daarnaast willen we ook onze vereniging laten zien. We  willen  vooral  laten zien hoe leuk korfbal is, maar ook wat we nog meer doen met onze vereniging. Deze zaterdag kunnen we alleen invullen met de hulp van vele leden en ouders. Dus zet de datum in je agenda, van 10 uur tot 15 uur.

Dan is er weer een nieuwe week met nieuwe jeugdsponsoraanbiedingen. Deze week is de Super Jeugd Sponsor aanbieding Bildtstar aardappelen. Deze komen altijd van pas. Want wist u dat deze aardappel geschikt is voor

-koken

-bakken

-frituren

-in de oven

-in salades

Dus elke dag is het Bildtstar dag!

Dan de jeugdsponsor-aanbiedingen;  de 9 aanbiedingen waarbij u 5 muntjes krijgt.Voor iedereen zit er wat bij, groot en klein en zelfs aan de huisdieren is gedacht.

Denkt u ook nog even aan de Facebook actie. Zie hiervoor de Facebook pagina  of de nieuwsbrief van Zunobri!

De tussenstand: 

tussenstandpoiesz

Groet Jolanda Bloema