Suikerbroodactie GROOT succes!

Tijdens de jaarvergadering heeft het bestuur de ambitie uitgesproken om zowel met sponsoring als met acties meer geld binnen te halen.

We kunnen stellen dat het met de suikerbrodenactie goed gelukt is want er zijn weer meer suikerbroden verkocht.

 

In navolging van vorig jaar hebben we opnieuw met een intekenlijst gewerkt. Zoals vorig jaar ook al bleek geeft dit een positieve stimulans. Vorig jaar werden er in de voorverkoop nog 235 stuks verkocht nu zijn er nog 100 stuks meer verkocht. Hierdoor kwam het aantal in de voorverkoop op 335 stuks.

Waar we vorig jaar in totaal 665 suikerbroden wisten te verkopen hebben we dit jaar maar liefst 765 verkocht. Een recordaantal!

Nog even een paar wist u datjes van deze actie

  • Net als vorig jaar wist Harry Huizing suikerbroden opnieuw voor € 5,- per stuk te verkopen. En wist hiervoor 14 collega’s te vinden.
  • Dat ons nieuw midweek lid Frouwke Veening direct 20 broden aan de man wist te brengen.
  • En familie Henstra ook even 24 broden liet noteren.
  • Dat er ouders en leden met de intekenlijst in een wijk gingen verkopen. Zo wist Marjan Moerkerk er in de voorverkoop 45 te slijten.
  • Manon Brander en Janneke van Hielkema met een aantal spelers 43 stuks verkochten.
  • Daarnaast waren families de Boer, van Hielkema, Smit-van der Zee, Luining en Haaijema allemaal goed voor de verkoop van 10 tot 20 suikerbroden.

Het zijn grote aantallen waardoor de voorverkoop opnieuw een succes was.

Maar net als vorig jaar is er één de onbetwiste winnaar en dat is Willy de Jong. Zij wist uiteindelijk maar liefst 81 suikerbroden te verkopen. Een resultaat om u tegen te zeggen. Zonder de overige leden en ouders te kort te doen willen we Willy vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor haar inzet en enthousiasme.

Natuurlijk willen we graag weten wat dit alles nu heeft opgebracht. Mede door de scherpe inkoop bij bakkerij Leistra heeft dit tot een netto resultaat geleid van € 1.160,- . Een fantastisch resultaat.

Het bestuur bedankt alle leden en ouders die mee hebben geholpen de suikerbodenactie tot een succes te maken. En we wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief en gezond 2015 toe.