Introductie fluiten voor A jeugd

Beste A-jeugd,

 

We hebben een paar maanden terug een oproep gedaan aan jullie om ons te helpen de jeugdwedstrijdjes van de E/F en D pupillen te kunnen fluiten.

We willen graag jullie nogmaals vragen of je willen deelnemen aan een klein programmaatje om te kijken of je het leuk vindt om wedstrijdjes te fluiten en daarna door te gaan als jeugdwedstrijdleider voor de E/F en D jeugd. Daarvoor hebben we het volgende in gedachte:

op zaterdag 11 oktober aan het einde van de wedstrijd van het 1e team een patatje te gaan eten en dan onder begeleiding van Peter en ondergetekende verdere kennismaking met spelregels en hoe je een wedstrijd van de jongste categorie kunt fluiten.

Van 18.00-19.30 uur

Op zaterag 18 oktober of 1 november oefenwedstrijdjes fluiten van regioteams of op een toernooi fluiten in de regio.

Kun je aangeven of je wilt deelnemen in dit programmaatje en ons verder wilt helpen in het fluiten van de thuiswedstrijden van onze jongste jeugd in de toekomst? Hierdoor kunnen we het fluiten van onze wedstrijdjes wat meer verdelen over meerdere leden.

 

 Graag spoedig opgeven voor 1 oktober a.s. per mail tc@zunobri.nl of SMS, app.  Laat ieder geval iets van je horen, dan weten we waar we aan toe zijn.

 

 Groeten,

 

Matthijs Slager

06 42548180

TC