Berkenbosch verlengt, Schaafsma eindigt contract

ZUIDHORN - Het bestuur en technische commissie van de K.V. Zunobri hebben onlangs de nieuwe beleidslijn vastgelegd. Besloten is om eerst tot 2010 te kijken. In het kader van deze toekomstplannen werden ook de beide trainers gepolst. Hoofdtrainer Ron Berkenbosch blijft nog een jaar maar tweede trainer Christiaan Schaafsma stopt na vier jaar.

In de beleidslijn tot 2010 is vooral gesteld dat na het succes met het eerste team nu ook de teams onder het vlaggeschip opgetrokken moeten worden.
In 2006 is het bestuur en TC al begonnen om het technisch jeugdbeleid op te krikken. De beide jeugdcoordinatoren hebben n.a.v. vier door de TC vastgestelde speerpunten het technisch jeugdbeleid vorm gegeven.
Op de onlangs gehouden jaarvergadering werd al vastgesteld dat dit punt nu al resultaat oplevert.

In dit kader werden ook beide seniorentrainers gepolst door afzwaaiend TC-voorzitter Henk v.d. Spek. Hoofdtrainer Ron Berkenbosch gaat het derde seizoen in, beide partijen zijn erg tevreden en denken dat er nog steeds rek zit in de spelersgroep.
Tweede trainer Christiaan Schaafsma ziet af van nog een jaar maar heeft dan ook al vier dienstjaren erop te zitten en is toe aan een nieuwe uitdaging hoewel hij erg prettig heeft samengewerkt met Berkenbosch.

Image

Ron Berkenbosch Christiaan Schaafsma

Zunobri zal komende maanden gebruiken om het beleid verder uit te werken en op zoek te gaan naar een tweede seniorentrainer.