Kennismakingstraining OWK/Zunobri midweek

OOSTWOLD - Woensdag 4 juni was het dan misschien niet prachtig weer, toch stonden er 11 korfballers van OWK en Zunobri op het kunstgras in Oostwold. Beide clubs hebben zoals in eerdere berichtgeving een samingwerkingsverband opgezet rond hun midweekteams. 

 

Foto: Anja de Vries (OWK) (c) Hier een beeld van de training

 

Beide clubs hadden moeite om hun teams elke week rond te krijgen en met zo'n 20 korfballers gezamenlijk hopen OWK en Zunobri dit nu wel rond te krijgen. 

Woensdag 4 juni was daar de afgesproken kennismakingsavond en zoals al vaker gebleken was kon niet iedereen komen, precies de reden om samen te gaan. 

Dat dit niet erg is bleek wel uit de hartelijke begroeting van de OWKers richting de Zunobrianen.  

Onder het genot van een kop koffie of thee werd eerst kort even uitleg gegeven hoe beide clubs tot dit samenwerkingsverband kwamen en allerlei praktische zaken werden besproken. 

Daarna werd onder leiding van Christiaan Schaafsma een kennismakingstraining afgewerkt.  

Zo moesten de spelers tijdens de oefeningen elkaar bevragen en met regelmatig wisselende tweetallen kwam het gesprek goed op gang hoewel het tellen van de doelpuntjes soms wat achter bleef maar geen mens die daarom gaf. 

Tijdens een rustige oefening moesten de spelers op volgorde van voornaam gaan staan waarna er kleine partijtjes werden gespeeld.  

De grote partij was natuurlijk toch het leukst getuige het fanatisme van de 11 opgekomen midwekers. Ondanks de lichte regenval wilde niemand onderdoen voor de ander en ging er dan ook hard tegen aan. Maar vooral het plezier was voelbaar en merkbaar.  

In deze uiterst prettige ontmoeting zagen beide partijen het zeker zitten om op deze grond met elkaar verder te gaan. 

OWK en Zunobri zijn daarom ook erg blij met deze positieve ontmoeting. 

 

Druk hier voor foto's van deze bijeenkomst op de OWK site

 

Lees hier het bericht op de OWK site