Afscheidswoordje trainer Gertjan van Drogen

Aan alle Zunobrianen,

Gertjan

Aanstaande zaterdag 24 mei speelt Zunobri 1 om 15:30 de laatste thuiswedstrijd tegen DWA/ARGO. Dit is tevens mijn laatste wedstrijd als trainer & coach van Zunobri 1. Graag wil ik via deze wegen even een woordje doen richting de hele vereniging.

 

Om te beginnen was het voor mij een heel mooi en leuk korfbalseizoen.

Dat had vooral te maken met de leuke spelersgroep natuurlijk, maar ook alles er omheen. Vanaf het begin ben ik heel goed opgevangen door Matthijs en Christiaan die mij de weg hebben gewezen binnen de vereniging en ook de rest van het seizoen kon ik altijd bij hun terecht, bedankt daarvoor!

 

Al snel kwam ik erachter wat voor een leuke, gemoedelijke en warme vereniging Zunobri is. Ik heb heel veel respect gekregen voor alle mensen binnen de vereniging die keihard hebben gewerkt(en dit nog steeds doen) om de vereniging draaiende te houden. Kleding, accommodatie, sponsoren, (jeugd)technische zaken, trainers en trainsters en noem het maar op, alles is prima geregeld!

 

Iedereen draagt zijn steentje bij en dat is mooi om te zien! Ook het kamp wat ik heb mee mogen maken, was super geregeld. Het leukste vond ik hieraan, dat een kamp “gewoon” voor de hele vereniging gehouden wordt, dat zie je niet overal.

 

Verder korfballend gezien was het een seizoen met ups en downs, met als absoluut hoogtepunt denk ik de winst op Lemmer 1(toenmalig koploper) thuis in de zaal. Deze wedstrijd werd mede dankzij het fanatieke publiek gewonnen met 15-12. Verder hadden we ook tegenslagen, maar ondanks dat bleef het plezier behouden, dit zag je ook zeker terug tijdens de trainingen.

 

Verder wil ik dit verhaal niet te langer gaan maken dan het nu al is, want dan leest toch niemand het meer ;-)

 

Ik wil echt iedereen van de vereniging bedanken voor het super leuke seizoen!! Ik kom in de toekomst zeker nog eens langs! En als het even kan kom ik zeker wedstrijden bekijken!

 

Verder hoop ik jullie allen zaterdag aanstaande te zien, zodat we samen met zijn allen er nog een mooie wedstrijd van kunnen maken en het korfbalseizoen leuk af kunnen sluiten!

 

Dus zet het in je agenda: ‘zaterdag 24 mei, 15:30 Zunobri 1 – DWA/ARGO 1’

 

Met sportieve groetjes,

 

Gertjan van Drogen