Poiesz in de laatste week

laatsteweekpoiesz
We staan eerste!! Wat onmogelijk  leek is mogelijk gebleken. Maar nu is het nog spannend of we dit vast kunnen houden. We liggen 1500 punten voor op de nummer twee, dus er kan nog van alles gebeuren. Daarom is het erg belangrijk  om ook in deze laatste week van de jeugdsponsoractie alles op alles te zetten. PoieszMobiliseer familie, vrienden, bekenden en collega,s om punten te sparen voor Zunobri. En deze week zijn er maar liefst twee supersponsorproducten  waar 25 punten mee verdiend kunnen worden.
 
Vincent van Gogh schilderde het al. In 1885 maakte hij het schilderij “De Aardappeleters”; het gezin zittend aan tafel en genietend van een maaltijd met aardappelen. Heden ten dage zien we dit nog steeds. En deze week wordt dit nog aantrekkelijker gemaakt want de aardappelen zijn in de aanbieding. Voor maar 60 eurocent staat er al een kilo aardappelen op tafel  en Zunobri verdient 25 punten als er één zak aardappelen van 4 kilo gekocht wordt.
 
De andere producten waar 25 punten mee verdient kunnen  worden zijn tandpasta en tandenborstels van Aquafresh. Ook deze komen altijd van pas. Want wist je dat je de tandenborstel elke 8 tot 10 weken moet vervangen. Dus een voorraadje aanleggen kan geen kwaad.
 
Hieronder staan ook de 10 punten sponsorproducten nog even op een rij. Van lekker tot functioneel er zit vast wel iets bij wat van pas komt.
 
Laten we er met z’n allen deze laatste week een geweldige race van maken en we zullen laten zien dat een kleine vereniging tot grote dingen in staat is.
 
Wij gaan ervoor!
 
Jolanda Bloema
Tjomme Wijtsma
Matthijs Slager
 
imageimage
 
 
 
 
imageimageimageimageimage
 
 
 
imageimageimageimage