Zunobri niet ontevreden over zaalperiode

ZUIDHORN - Nadat de zaalcompetitie helaas ten einde is kunnen alle teams van KV Zunobri terug kijken op een goed zaalseizoen.

Helaas dit seizoen geen kampioenen, maar wel prima prestaties van de teams van de Zuidhorner korfbalvereniging.

Het eerste team van Zunobri eindigt na een lastige zaalcompetitie op de laatste plaats. Het team onder leiding van trainer/coach GertJan van Drogen is nog in groei en moet hard werken om een sterk en concur...rerend team te worden in de 4e klasse. Afgelopen zaterdag verloren zij helaas in een spannende wedstrijd tegen MN en W uit Hijum met 11-12.

Naast een eerste team heeft Zunobri ook een junioren team, deze staat onder leiding van Peter Schutte zij eindigden in de competitie op een welverdiende 3e plaats. Dit team mag terugkijken op een prima zaalcompetitie.

Dan de B-aspiranten, deze staan onder leiding van Hans Luining, het jonge team kon afgelopen weekend niet stunten tegen koploper en uiteindelijk kampioen WSS uit Oude Pekela. De Zuidhorners verloren helaas met 5-13. Hiermee eindigt Zunobri B1 ook op een welverdiende 3e plaats.

Zunobri C1 en Zunobri E2 hadden een wat lastiger competitie, met veel verliespartijen eindigden zij helaas in de onderste regionen van de competitie. Beiden teams zijn jongen en onervaren maar doen zeker hun uiterste beste om het aankomende veldseizoen meer wedstrijden te winnen en hoger te eindigen.

Als laatste Zunobri E1 een leuk en gemotiveerd team dat als 3e is geëindigd en hun best heeft gedaan om hoger op te komen.

Al met al mag Zunobri, met zijn jonge teams en ontwikkeling, trots zijn op het afgelopen zaalseizoen. Terwijl er in de korfballeague nog gestreden word om het Nederlands kampioenschap kunnen de teams van Zunobri zich voorbereiden op het aankomend veldseizoen.


Daarnaast loopt er een de gemeente Zuidhorn nog de Poeisz-actie, 15 maart aanstaande presenteert Zunobri hun korfbalvereniging om zo sponsorpunten te scoren!