Poiesz gaat vooruit!

 

 

Beste leden, ouders en verzorgers,
 
Het is zover. De week van Zunobri in de Poiesz. Het gaat goed. Langzaam aan stijgen we een plekje. We staan nu derde! Maar het blijft nog steeds spannend.
 
Deze week promoten we Zunobri in de Poiesz. De eerste start is gemaakt. In de winkelwagentjes zijn mooie A4 posters te vinden waarop we vragen Zunobri te steunen. Morgen wordt het grote en prachtige spandoek in de winkel opgehangen. Alle trotse E-junioren staan hierop met één van de sponsorproducten van deze week.
Zaterdag is onze dag en gaan we knallen! We roepen dan ook alle Zunobri-leden, familie, kennissen, oud-leden, enthousiaste aanhangers van Zunobri en collega’s op om naar de Poiesz te komen en Zunobri te steunen door het kopen van de sponsorproducten.
 
En we treffen het met het super-sponsorproduct. Deze week is het twee flessen Coca-Cola voor de prijs van één. Wereldwijd worden er elke dag 606 miljoen glazen Coca-Cola gedronken. Dan moeten wij toch heel wat flessen aan de man kunnen brengen. Hier gaan we zaterdag dan ook onze uiterste best voor doen. En dit doen we met de hulp van veel jeugdleden en een aantal ouders.
Maar naast de Coca-Cola zijn er vele andere lekkere of nuttige producten waarop sponsorpunten verkregen worden. We gaan hier zaterdag ook leuke pakketjes van maken.
 
Steun Zunobri en kom zaterdag naar de Poiesz. Kom alle enthousiaste jeugdleden aanmoedigen en natuurlijk ons super-mooie spandoek bekijken!
 
Hieronder weer even de producten op een rijtje
 
Jolanda Bloema
Tjomme Wijtsma
Onze poiesz poster!!