Zunobri Poeisz-actie (update)

 

Heeft u al gebruik gemaakt van de Zunobri clubpas en voordeel binnen gehaald? En heeft u familie, vrienden en buren al enthousiast gemaakt om de Voordeel clubpas van Zunobri te gebruiken en ons te steunen?
We hebben gezien dat er al volop gebruik gemaakt wordt van de passen. Maar we kunnen nog wel wat extra supporters gebruiken!
Vooral door het kopen van de jeugdsponsorproducten kunnen we veel sponsorpunten binnenhalen.
 
Vanaf volgende week kan er weer volop koffie gedronken worden. In de aanbieding zijn  de Douwe Egberts Senseo koffiepads. Voor iedereen een koopje en het levert Zunobri maar liefst
25 sponsorpunten op. Steun Zunobri supersnel met deze Super Jeugd Sponsor Aanbieding.
 
 
 
 
Maar ben je  geen koffie liefhebber, dan zijn er nog 9 andere sponsorproducten in de aanbieding,  die Zunobri 10 punten opleveren. Bijvoorbeeld kant en klare Lasagne of een pak Unox soep voor als er even geen tijd is om te koken! Of twee pakken Perfekt sinaasappel- of appelsap om de dorst te lessen na de training! Kijk anders even in de folder van de Poiezs en  er is vast wel iets wat van pas komt.
Hiernaast zijn er ook nog 80 sponsorproducten die elk 5 punten opleveren. Deze staan met kaartjes aangegeven in de winkel. Loop eens door de winkel en je zult zien dat ook hier nog veel sponsorpunten zijn te halen.
 
Steun Zunobri, want alleen met z’n allen kunnen we er weer een groot succes van maken!