Nieuwjaarsreceptie gezellig

 

ZUIDHORN - Vrijdag 17 januari had de JAC een nieuwjaarsreceptie gepland met een leuke invulling. Velen waren hierop afgekomen en dus werd het een gezellige en sfeervolle bijeenkomst.

Van jong tot ouder en van alle generaties liepen door elkaar heen op de nieuwjaarsreceptie. Ook leden die officieel geen lid meer zijn maar nog wel een blauw-wit hart hebben lieten hun gezicht zien.nieuwjaar1

Zoals Jantine de Vries die door de JAC was gevraagd om de speciale activiteit invulling te geven. Het werd een interactieve digitale quiz die in diverse rondes over de hele avond werd gehouden in diverse groepjes.

Tussendoor hadden de Zunobrianen tijd genoeg om met elkaar te borrelen en bij te praten. Daardoor werd het niet alleen een gezellige en sfeervolle maar ook een leerzame avond want allerlei onderwerpen passeerden de revue van geschiedenis tot heden en van personen tot sport.

De avond werd afgesloten met de bekendmaking van de winnaars waarna ieder de gelegenheid kreeg om de avond met een toost af te sluiten.

Een zeer geslaagde avond dus.

nieuwjaar2