Een onverwacht succes

Ook nu hebben we weer een suikerbrodenactie gehouden. In de hoop dit jaar nog  meer suikerbroden te kunnen verkopen  is er voor het eerst met een intekenlijst gewerkt. En inderdaad in de voorverkoop hebben we maar liefst 235 broden verkocht.

Waar we vorig jaar in totaal 500 suikerbroden wisten te verkopen hebben we dit jaar maar liefst 665 verkocht. Een recordaantal!

 

Een paar wetenswaardigheden;

Harry Huizing wist niet meer wat de prijs van een suikerbrood was en verkocht uiteindelijk 12 suikerbroden voor maar liefst  € 5,- per stuk aan zijn collega’s. En nou maar hopen dat dit volgend jaar weer lukt.

Daarnaast waren Jabik de Boer, Erica Blauw (of was het Dick), Marjan Moerkerk en Mariëlle Smit allemaal goed voor de verkoop van 15 tot 20 suikerbroden.

Ook Magriet Haaijema liet van zich horen door maar liefst 50 suikerbroden aan de man te brengen.

Het zijn allemaal verkoop resultaten waar wij als vereniging ontzettend blij mee zijn.

 

Maar er is was dit jaar één onbetwist de winnaar en dat was Willy de Jong. Zij wist uiteindelijk maar liefst 75 suikerbroden te verkopen. Een resultaat om u tegen te zeggen. Zonder de overige leden en ouders te kort te doen willen we Willy vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor haar inzet en enthousiasme.

 

Oh ja,  natuurlijk willen we graag weten wat dit alles nu heeft opgebracht. Mede door de scherpe inkoop bij bakkerij Leistra heeft dit tot een netto resultaat geleid van € 1.040,- . Een fantastisch resultaat.

 

Het bestuur bedankt alle leden en ouders die mee hebben geholpen de suikerbodenactie tot een succes te maken. En we wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief en gezond 2014 toe.

 

Namens het bestuur,

 

René Bloema