Suikerbroodactie 2013

Dinsdag 10 december 2013

Beste jeugd, senioren en ouders,
...
Op dinsdag 10 december gaan we met zijn allen weer suikerbroden verkopen om onze vereniging financieel gezond te houden. Naast de verkoop aan de deur gaan we dit jaar ook werken met een intekenlijst. We hopen op deze manier nog meer broden te verkopen. Maak je familie, kennissen en collega’s enthousiast voor het kopen van een heerlijk suikerbrood en laat ze de intekenlijst invullen. De suikerbroden komen net als vorig jaar van bakkerij Leistra en de prijs is € 3,50 per stuk.

Probeer zoveel mogelijk mensen deze lijst te laten invullen en lever deze uiterlijk in op dinsdagavond 4 december bij de training of 6 december bij René Bloema (Tjalk 40 Zuidhorn). Eventueel kun je de ingevulde lijst ook mailen naar rene.bloema@hetnet.nl.

Druk op de link voor de bestellijst: https://www.facebook.com/download/221974607984406/Intekenlijst%20suikerbrodenactie%202013.docx

We adviseren dat je bij de bestelling direct afrekent zodat je niet hoeft voor te schieten. De bestelde suikerbroden kun je ophalen op dinsdagavond 10 december tussen 18.30 en 20.30 uur. Graag dan contant afrekenen.

We verwachten dat in elk geval iedereen van de D-pupillen tot en met de Midweek meehelpt. We zijn een kleine vereniging, dus hebben we op deze dag echt iedereen nodig. En vele handen maken licht werk!!!

Om de auto’s te kunnen indelen stellen we het zeer op prijs als je aangeeft of je mee kan doen. Doe dit vóór vrijdag 6 december via bovenstaand mailadres of via de site. Geef daarbij ook even aan of je de beschikking hebt over een auto (met chauffeur). Dit scheelt ons een hoop tijd in de voorbereiding.

We zien iedereen graag op

Dinsdag 10 december

De verkoop langs de deuren is van 18.00-20.00 uur,
we verzamelen in 't Thuusvak

Vanaf 17.30 uur staan hier ook de soep en broodjes voor je klaar!

Alvast Bedankt!

Het bestuur van Zunobri