Wie wordt De Mastercoach?

ZUIDHORN - Het Mastercoachspel 2008/2009 werd op veler verzoek weer opgestart dit zaalseizoen. Hoewel er toch regelmatig haperingen waren is het spel toch succesvol afgerond. Op de site vind je alleen de eindstand van de scores per speler en team. De Standen en Uitslagen worden i.v.m. de geheimhouding van de winnaar, nog niet op de site gezet, wel vind je de voorlaatste stand.

Op het mixtoernooi zal bekend worden wie de nieuwe Mastercoach van 2008/2009 is geworden. Uiteraard is het nu al helder wie het is geworden maar wordt het zorgvuldig geheim gehouden. Is het Esther die in de voorlaatste ronde bovenaan stond? Of misschien is het John of Sandra wel die beiden ook hoog stonden. Of zou Lisette toch weer haar plekje terug gevonden hebben die ze driekwart van het spel heeft weten te behouden?
U zult in spanning moeten afwachten want pas in juni wordt het bekend gemaakt!
Het lijkt bijna onmogelijk dat Robert Jan zijn titel heeft kunnen prolongeren, hij stond in de voorlaatste ronde zover onderaan dat hij tot zijn verdriet moest constateren dat zijn coachingshand dit jaar niet zo gunstig uitviel.

In het eerste verslag domineerden de dames Staghouwer het spel maar later pleegde Lisette zustermoord, zo meld de website want zij nam hardhandig en koel de 1e plaats over van haar zus Amanda. Maar ook Esther deed met hiephoi toen al uitstekend mee bovenin. Ook zagen we Jantine nog lekker bovenin meedraaien, zij kon een hele tijd aanspraak maken op de 1e plaats, wie weet is zij wel de uiteindelijke mastercoachkoningin ondanks dat ze veel later steeds in of rond de top 10 meedeed. Ook Tjeerd, Michiel en Thees hadden met hun teams goede keuze gemaakt. Zij voerden de druk toen goed op.
Maar ook zij deden later in het spel onder de top 15 mee en ook zij lijken kansloos voor de titel.

Diny met KC Jill deed een tijd lang goed mee in de middenmoot met uitzicht op meer. Wie weet kon ze met de kerst nog goed wissels doorvoeren. We lezen dat Manon Brander met putjesscheppers in het begin zelfs stijf onderaan stond maar zij wist zich uitstekend te herstellen, haar spelers begonnen te scoren.
Marielle met M.M.O.E.Z.N (weet iemand nou al wat het betekend?) deed een paar keer uitstekend mee, later zakte ze wat naar de middenmoot maar helemaal kansloos voor de titel is ze nooit geweest dus zal onze aanstaande moeder bovenaan zijn geeindigd? Wie weet...

Ron, Willy, Joost en Richard deden het in het begin juist helemaal niet goed. Alleen Willy heeft zich aan de ellende weten te ontworstelen want zij deed bijna het hele spel daarna mee in de top 15. De andere 3 konden het ook niet waarmaken.

Fred echter begon uitermate slecht maar zijn Mixteam volume II deed het later in de mastercoachcompetitie steeds beter. Ook Daphne die Oet Grunn kwam en dus haar team zo noemde, kon haar spelers niet aan het scoren krijgen, we zijn benieuwd of ze nog wat aan de eindstand heeft kunnen doen.