Mastercoachspel moet stoppen??

ZUIDHORN - Het mastercoachspel is weer geupdate. Helaas ziet u dat er voor de zoveelste week 10 wedstrijden ontbreken van veel eerdere speelweken of recent. Uw mastercoachbeheerder moet serieus overwegen om het spel stop te zetten.

Vooral de uitslagen van de het 2e, C1 en F1 komen niet of nauwelijks binnen ondanks herhaalde verzoeken. Uw mastercoachbeheerder vraagt zich af of dit nog wel zin heeft voor een goed beeld van het spel, immers er zijn velen die spelers uit deze ploegen in hun teams hebben.
Heeft alle energie om deze uitslagen te krijgen nog wel zin?!

De teams die deze uitslagen moeten doorgeven krijgen tot 27/2 de tijd om alle uitslagen door te geven. Zijn ze er niet dan zal het spel stopgezet worden. Een harde beslissing maar vanaf het begin loopt uw beheerder al achter deze teams aan om uitslagen binnen te krijgen.

Over het spel:
Op dit moment lijkt Lisette toch kwetsbaarder dan verwacht. Fred, Richard en Eke gingen scoren en mastercoach Esther profiteert met haar Hiephoi direct. Zij pakt de 1e plaats over van de ijzeren koningin. De slimme John sluipt in haar schaduw mee naar boven en pakt de 2e plaats waardoor Lisette genoegen moet nemen met een voorlopig 3e plaats.
Sandra staat met De Zunobri toppers keurig 4e en bedreigd Lisette ook nog eens.

Dan echter volgt er een gat, pas 20 punten later vinden we op de 5e plek Amanda Staghouwer en Alie Lanting met hun teams terug, zij moeten met 373 punten echter nog flink aan de bak om de top 4 te bedreigen.
Opmerkelijk is de neergang van M.M.O.E.Z.N. van de zwangere Marielle Smit-v.d.Zee, 3 rondes geleden nog 7e en van 10 naar 11 gegaan, zou ze nu ze zwanger is toch de scherpte verliezen?
De middenmoot begint bij haar en eindigd ongeveer bij Mark met Veni, Vidi, Vici. We vinden o.a. Robert Jan met MF-ers die heel constant is want altijd rond de 13e plaats zit en Diny met KC Jill die een beetje schommelt rond de 13e plaats.

Op de 19e plaats vinden Kampioenen, hoewel het team zijn naam dan geen eer aan doet zal Aniek Veenstra graag hoger op willen met haar team. Dat zal ook gelden voor Willy en Daphne die hun teams ook flink moeten oppeppen.
Helaas zien we dat Joost met Zunobri 3, Rian met The Masters en Rinze met Hutspot III, voor spek en bonen meedoen. Hopelijk hebben zij het motto "meedoen is belangrijker dan winnen" want anders komen ze met een zware depressie uit dit spel.