Trainer Ron Berkenbosch stopt, TC bepaalt nieuwe profiel

ZUIDHORN - In de laatst gehouden TC vergadering van de K.V. Zunobri werd nog eens het reeds opgestelde profiel voor een nieuwe trainer bevestigd en bepaald. Trainer Berkenbosch die zijn derde jaar bij de K.V. Zunobri afmaakt, zal eind van dit seizoen stoppen bij de Zuidhorner korfbalvereniging.

Ron Berkenbosch bracht Zunobri naar de derde klasse maar had daarna te kampen net als dit jaar Ron Berkenboschmet het nodige blessureleed. Toch wist hij de Zuidhorners vorig seizoen in de derde klasse te houden en hoopt ook dit jaar dat weer te doen.
Hij betekende en nog veel voor de Zuidhorner jeugd en staat dicht bij zijn spelers en speelsters, zijn enthousiastme en manier van aanpak paste uitstekend bij de blauw-witten uit Zuidhorn en Zunobri vind het dan ook jammer dat hij stopt maar respecteert zijn beslissing.

De Technische Commissie van Zunobri bepaalde enkele maanden geleden al het nieuwe profiel van de volgende hoofdtrainer.
Ook een 2e trainer zit in het wensenpakket van de Zunobrianen. Voorlopig lijkt het erop dat Zunobri haar spelers voor het eerste en tweede voor het grootste deel kan bewaren hoewel er nog een spelersoverleg zal plaats hebben waar de toekomstplannen worden neergelegd.