Mastercoach weer bijgewerkt

ZUIDHORN - Na het kerstreces is ook uw mastercoachbeheerder weer actief bezig geweest het spel weer up to date te krijgen. Nu eerst nog op de site de uitslagen en standen van voor de kerst maar al wel met de wissels verwerkt.

Alle wissels die in de teams verwerkt zijn hebben dus nu 0 punten omdat zoals de spelregel al aangaf, een ingebrachte speler dus pas vanaf speelronde 8 dus vanaf 3 januari punten kan scoren voor de Mastercoach.
Er waren een 12 tal coaches die gebruik maakte van de wissels en met name Yvette van Beusekom, Henk v.d. Spek en Peter Schutte bleken populaire spelers te zijn bij onze Mastercoach kandidaten.
Helaas viel met name speler Michiel uit de gratie en werd veelal door de strenge selectiemeesters weggesaneerd. Uw mastercoachbeheerder vraagt zich sterk af of ze gelijk zullen krijgen want onze Michiel kan nog wel eens keihard terugkomen en punten gaan scoren.
Met Yvette van Beusekom en Henk v.d. Spek doen velen een beroep op het enorme scorende vermogen van deze 2 spelers.

In de huidige stand is Jantine de Vries de grote winnaar want zij pakt met haar team KV Niettehouwe de voorlopige eerste plek. Dus zelfs de slimme en keiharde aanpak van Lisette met haar Zunobriaantjes hielpen niet tegen Jantine.
In die voorlopige stand is Ricardo nogal gekelderd maar zal mogelijk vanaf 3 januari al weer flink gaan scoren want hij wisselde ook enkele spelers.
Joost herpakt zich en klimt van 21 naar de 16 plek maar dat gaat tenkoste van Marjolein die met de Kampioentjes stuivertje wisselt met Joost.

We zullen dus moeten zien hoe het gaat vanaf 3 januari als alle scores binnen zijn zal de Mastercoach weer verwerkt worden, de spanning stijgt dus.