Mastercoachspel zaal 2008/2009 online!!

ZUIDHORN - Vanaf de zaalperiode heeft de websitecommissie het initiatief genomen om het Mastercoach spel dat vorig jaar weer gespeeld werd door Zunobri, nog eens op de site te zetten. Daarmee wordt niet alleen de website vaker bezocht maar ontstaat er ook meer kennis van elkaar en hoopt Zunobri op nog meer betrokkenheid op elkaar. Je moet perse inloggen wil je het Mastercoachspel kunnen spelen, dus zorg voor een inlognaam en vul het formulier voor 15 november in!

Het Mastercoachspel is een afgeleide van wat diverse kranten al doen met het voetbal maar dan in eigen kring.
Iedere Zunobriaan kan zijn eigen virtuele team samenstellen en meedingen om een mooie prijs aan het einde van het zaalseizoen. Uit alle teams van Zunobri moet men proberen voor 15 november een team samen te stellen die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft behaald.
Uiteraard vergt dit het nodige ook van de coaches maar over het algemeen hielden de coaches de scores al goed bij.
De websitecommissie hoopt dat het er erg druk mee zal krijgen.
Deelnemers kunnen alleen meedoen als ze een inlognaam hebben aangemaakt én lid zijn van de K.V. Zunobri. Het maken van een inlognaam is erg gemakkelijk en gaat via de voorpagina van de website.
Bij "Menu" rechts en bovenaan op de website is dan het opgaveformulier, de spelregels, puntentelling en de spelers waaruit gekozen kan worden te vinden.

Voor vragen: mastercoach@zunobri.nl