Drie Provincien Toernooi 2011

ASSEN - 18 juni was het zover. Zes Zunobrianen deden mee met het DPT 2011. Janneke, Simone en Marjolein (die helaas geblesseerd was) bij de B-aspiranten en Bas, Thijs en Eke bij de D-pupillen. En eigenlijk deed Zunobri ook een beetje mee bij de C-aspiranten waar jeugdcoordinator Jantine de Vries coach is. Overigens is hoofdtrainer Daniel Sloots bij de B-aspiranten coach dus veel blauw-witte inbreng dit toernooi.

Groningen deed het goed, wat heet, het deed het heel goed zelfs, de D-pupillen deden het PICT0073uitstekend tegen Drenthe maar die wisten op het laatste moment nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. De C-aspiranten wonnen overtuigend van Drenthe en zelfs van Friesland werd gewonnen zij het nipt. De B-aspiranten verloren van Drenthe maar wonnen in een zinderende wedstrijd van Friesland. Bij de A-junioren deed Groningen het ook goed en zo moest nota bene op doelsaldo worden bepaald wie winnaar was van het DPT, dat was nipt Drenthe geworden. Een unieke situatie waarbij het oppermachtige Friesland notabene strak onderaan eindigde.
Er loopt dus nog genoeg talent rond in Groningen dat is wel duidelijk.
PICT0081
Bovendien werd duidelijk dat Janneke van Hielkema is gescout en mee mag doen voor de B-aspiranten districtsselectie op maandag 27 juni om 18.30 uur op het terrein van Nic in Groningen. Janneke gefelicitieerd en veel succes!!

Foto's van onszelf volgen nog maar:
Videofilmpjes zijn hier te bewonderen
Foto's van de bond zijn hier te bewonderen