Daniel Sloots aangesteld als A1 trainer

ZUIDHORN - De TC en het bestuur hebben nu er helaas geen seniorenteam meer is toch geprobeerd een nieuw toekomstbeeld neer te leggen.
Daarin past dat de huidige A1 straks het seniorengezicht zal moeten worden, daarom heeft de TC en het bestuur onderhandelingen opgestart met Daniel Sloots die vorig seizoen de senioren nog trainde.

De TC en het bestuur kunnen verheugd meedelen dat het gelukt is om Daniel te bewaren voor danielslootsZunobri.
Daarbij is ondanks de mindere periode het nog steeds gelukt om alle jeugdtrainers en kaderleden te bewaren.
Eigenlijk gaat het gewoon goed met de jeugdploegen en kan Zunobri trots zijn op het feit dat het vorig seizoen een groot aandeel had in het leveren van spelers aan de provincieteams.
Ook de andere jeugdtrainers zullen hun taak voortzetten en dus hoopt Zunobri dus ook dat de jeugd de toekomst zal zijn.
Samenwerkingsplannen voor de senioren die over bleven met Rog zijn helaas gestrand om diverse redenen, hen is geadviseerd zelf op zoek te gaan naar een club omdat Zunobri natuurlijk wel hoopt dat ze blijven korfballen.
Verder zijn er bepaalde ideen om de grote groep ex spelers die nog steeds het blauw-witte hart hebben, een paar maal per jaar bij elkaar te brengen. Dit moet nog worden uitgewerkt.

Uiteraard zijn bestuur en TC doordrongen van de ernst van de situatie want de mooie gloriedagen van Zunobri zijn op dit moment natuurlijk als sneeuw voor de zon weggesmolten.
Toch zal Zunobri er alles aan doen om de toekomst weer zonnig te maken.