Vrijwilligersavond geslaagd

ZUIDHORN - Elk jaar heeft Zunobri aan het einde van het seizoen een mixtoernooi en een barbecue, hier worden alle vrijwilligers uitgebreid bedankt. Maar dit jaar koos het bestuur er voor om het niet te laten bij een bloemetje. Een heuse vrijwilligersavond werd georganiseerd. 

De avond startte rond een uur of acht en langzaam druppelden alle genodigden binnen. Want aan het einde van vorig seizoen kregen de vrijwilligers niet alleen een bloemetje maar ook een envelop met daarin een mooie uitnodiging voor deze avond.
Ondanks de goede planning had de korfbalbond toch nog een wedstrijd van de B1 gepland dus dat werd nog even puzzelen voor sommigen onder ons. 
Het bestuur had kosten nog moeiten gespaard want aangekomen in het clubhuis waren er niet alleen hapjes en drankjes maar was er zelfs een live-band met daarin o.a. Anton van Hielkema, de zoon van... 

De hele avond was ontspannen opgezet en zonder al te veel poes pas. Er waren al gauw zo'n 25 vrijwilligers en daarmee wordt onze vereniging dan ook bijna gerund. Opvallend was de grote hoeveelheid ouders die onze mooie vereniging ondersteunen en in allerlei functies functioneren. Ook de mix van jong en ouder was opvallend, junioren maar ook midwekers, oud gedienden en nieuwe leden maakten het tot een gemelleerd gezelschap maar het klikte goed. 

Een mooie avond waar iedere vrijwilliger even kon bij kletsen en terecht even in het zonnetje stond. 

vrijwilligersavond1 vrijwilligersavond2