DPT 2007: Esther Schipper en Janneke van Hielkema

Het jaarlijkse Drie Provincien Toernooi werd dit jaar in Groningen gehouden. Esther Schipper en Janneke van Hielkema vertegenwoordigden Zunobri.

Beiden werden door het meegereisde Zunobri publiek aangemoedigd. En zagen hun speelsters goed meedoen in het toernooi. Esther is met haar team 3e geworden en Janneke is met haar team tweede geworden, maar beiden hebben toch een goede prestatie geleverd richting de selectie van Groningen.

Na maandenlange voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. Nadat de jeugd van Groningen, Friesland en Drenthe al vanaf de zomervakantie bezig is met selectietrainingen en de voorbereiding op het hoofdtoernooi, was het afgelopen maandag, 24 december, dan eindelijk hun moment.

Deze dag mocht de D- en C-jeugd aantreden in de hal in Beijum en de A- en B-jeugd mochten hun wedstrijden spelen in de hal van het Alfa college. Tijdens de, meestal spannende, onderlinge wedstrijden is er bepaald welke provincie het sterkste van het Noorden is. Bij de A-jeugd was dit Friesland. Bij de B-jeugd won Drenthe het nipt van Friesland op doelsaldo. Bij de C-jeugd won Drenthe en bij de D-jeugd was Friesland de winnaar. Dit bracht de over-all overwinning wederom naar Friesland.

Hier vind u wat foto's van Esther Schipper

Hier vind u foto's gemaakt door organisator Rog/Oris