Eerste plaats Poiesz actie!

Vrijdagavond 13 april was het dan zover.Poiesz1 Hoeveel geld we uiteindelijk gewonnen hebben  met onze inspanning, kregen we vandaag te horen. De POIESZ heeft er een groot spektakel van gemaakt en hiervoor het WTC Expo in Leeuwarden afgehuurd. Per vereniging waren er er twee bestuursleden en zes jeugdspelers uitgenodigd.

 

Om half zeven begon het feest en waren er optredens van Rachel, Keet en Glennis Grace die stukvoor stuk in de smaak vielen. Tussendoor werden de beste 10 verenigingen op het podium geroepen waar zij hun prijs in ontvangst mochten nemen. Totaal hebben er 479 verenigingen meegedaan en was er € 479.000,- te verdelen.

Aan het eind van de show mochten wij onze cheque ophalen en daar pronkte een bedrag van maar liefst € 1.229,-. In Zuidhorn hebben we de eerste prijs gewonnen kortom een uitstekende prestatie. Komende week wordt de eindstand in de winkel kenbaar gemaakt.

We willen  iedereen die de vereniging gesteund heeft tijdens de actieperiode bedanken. Ook bedanken we de jeugdleden die zich allemaal belangeloos hebben ingezet om dit resultaat uiteindelijk te bereiken.

Voor foto's klik hier

Poiesz2