Mixtoernooi en Vrijwilliger van het jaar

Afgelopen zaterdag was het mixtoernooi en de barbecue de afsluiting van het korfbalseizoen bij Zunobri.

 

Tentenkamp
De avond tevoren werd door een groep Zunobrianen de wedstrijd Nederland-Ivoorkust in het clubhuis bekeken en daarna kwamen een groep pupillen met tenten overnachten op het grasveld bij Zunobri, er werden spelletjes georganiseerd en er was een vuurkorf waar vooral de leiding zich mee vermaakte.

Mixtoernooi
Het mixtoernooi werd goed bezocht hoewel toch wat minder dan vorig jaar maar het was prachtig weer met toch een aantal kennisen, ouders en niet-korfballers goed gemixt.
Omdat het natuurlijk goed terrasjesweer was werd er veel buiten gezeten en genoten van de zon.
Het toernooi werd in het teken gezet van het "Succesjaar van Zunobri" met hoogtepunten zoals jubileum, kunstgrasaanbouw, promotie, jeugdkampioenen en nominatie voor sportbestuur.
De finale werd uiteindelijk gewonnen door de Kunstgrassprietjes die een taart wonnen.

Barbecue
Ook de jaarlijkse barbecue werd goed bezocht hoewel het einde van 21.00 uur wel erg snel bereikt was. 
Op deze barebecue werden vele vrijwilligers in het zonnetje gezet en bovendien werd de vrijwilliger van het jaar aangewezen.

Vrijwilliger van het jaar
Vorig jaar was dat materiaalman Wim Pera, dit jaar was het weer een Pera maar nu was het Jeugdcoordinator Fred Pera, voorzitter Slager noemde zijn prestaties want naast zijn taak als JeCo is Fred jeugdtrainer, lid van de TC en ook nog van de JC.
Op zijn leeftijd al een hele verantwoordelijke taak die Fred goed invult en op deze manier gewaardeerd wordt.
fred2008