Zunobri midweek wint eerste zaalwedstrijd

Dinsdagavond 26 november stond de eerste thuiswedstrijd voor de Midweekers van Zunobri op het programma tegen Pallas’08 uit Leeuwarden. Onder leiding van Fred Pera begonnen de beide teams aan de wedstrijd. Het was Pallas’08 die de score opende maar het antwoord van Zunobri kwam op naam van Hans door een strafworp te benutten. Het spel golfde heen en weer en halverwege de eerste helft was de stand 3-3 mede door doelpunten van Janet en Linda.
Na de 3-3 nam Zunobri het heft in handen en door goed te verdedigen en in de aanval de bal snel rond te spelen liep Zunobri uit naar de ruststand van 7-3 door achtereenvolgens 2 doelpunten van Janet en 2 mooie afstandsschoten van Bram Henstra.
Net als in de eerste helft was het Palls’08 die het eerste doelpunt maakte en de stand op 7-4 bracht.
Na de 8-4 van Emiel was het Pallas weer die met 2 doelpunten de stand terug brachten naar 8-6. De wedstrijd leek te gaan kantelen, waar Zunobri het heft in handen had in de eerste heft was de tweede helft voor Pallas’08. Het was Selien de met 2 afstandsschoten de stand op 10-6 maar Pallas’08 liet
zich nog niet gewonnen en kwamen weer terug tot 10-8. Na een afstandsschot van Appie de 11-8 was het slotakkoord voor Pallas’08 die de eindstand bracht op 11-9. Beide teams keken terug op een leuke wedstrijd.