Zunobri E1 houdt stand

Zaterdag 9 april ging de E1 formatie van Zunobri, gesponsord door Auto wascentrum Noordhorn & Van Esch Groente en Fruit, op bezoek bij Invicta uit Kollom.
Voor de E-tjes de eerste veldwedstrijd na het succesvolle zaalseizoen. Nieuwe tegenstanders, nieuwe kansen. Zouden de dames en heren ook nu goed kunnen presteren?
Janneke was verhinderd en Ruud nam het voor haar waar. 
De eerste minuten gingen een beetje stroef en Invicta kon 2 maal achter elkaar scoren (0-2). Zunobri besefte wat er gebeurde en kwam terug met een punt gescoord door Tessa, gevolgd door een mooi schot van Yoram (2-2).
Vlak voor het fluitsignaal werd het 2-3 voor Zunobri door een prachtige voorzet van Tom die prima benut kon worden. Invicta drong nog aan voor een gelijkmaker voor de rust, maar door prima verdedigend spel van Roos en Doris ging dat niet door.
Na de rust golfde het spel in hoog tempo heen en weer. Invicta kwam weer op gelijke hoogte (3-3). Gelukkig voor Zunobri kwam ze snel daarna weer op voorsprong, omdat Julian door slim spel Yoram kon aanspelen voor het 4de punt (3-4). Het eindspel was spannend, maar Zunobri hield stand. Het was een mooie wedstrijd waarin Zunobri weer het beste liet zien.