Zunobri start Kangoeroeklup

kangoeroe

ZUIDHORN - In 2016 startte er een geheel nieuwe doelgroep, namelijk kinderen van 3-7, we waren aanwezig op de markt met onze eigen Kangoeroe. Graag willen wij als korfbalvereniging,  Zuidhorn een mogelijkheid bieden om jongen kinderen kennis te laten maken met teamsport. Wij willen graag zo veel mogelijk kinderen laten bewegen.

 

De Kangoeroeklup is dan ook voornamelijk een klup die zich richt op het meer en beter laten bewegen van kinderen van 3-7 jaar. Uiteraard willen we ze op die manier ook kennis willen laten maken met korfbal en al haar positieve kanten.

De Kangoeroeklup speelt daarmee ook in op maatschappelijke ontwikkelingen zoals het steeds vaker voorkomen van obesitas bij kinderen en de aandacht voor normen en waarden die bij Korfbal heel normaal zijn.

Afgelopen zaterdag hebben wij als vereniging op de ‘Kom in Zuidhorn’ markt onze nieuwe Kangoeroeklup gepromoot. De kinderen konden hier kennis maken met het korfbal spel. Wij hopen zoveel mogelijk jonge kinderen enthousiast te maken voor het spelletje.

 

Op

Zaterdag 

 

2017:

23 december 13.00 - 14.00 uur
 

2018:

 

27 januari 13.00 - 14.00 uur
 
10 februari 13.00 - 14.00 uur
 
24 februari 13.00 - 14.00 uur
 
10 maart 10.00 - 11.00 uur

in de zaalperiode maanden december tot maart is het in de Quick Silver S. te Zuidhorn. 
 

In de veldperiode kunt u naar het korfbalveld aan het van Starkenborghkanaal in Zuidhorn van 10.00 tot 11.00. Op deze twee dagen kan u kind kosteloos een kangoeroe training meedoen en zo kennis maken met korfbal en teamsport.  

U kunt zicht opgeven via het volgende mailadres: kangoeroeclub@zunobri .nl of

druk hier voor ons opgaveformulier

 

Kom jij ook ?

 

Klik hier voor een paar leuke foto's van onze Kangoeroes

 

Sta jij straks ook op onze teamfoto? 

kangoeroes

 

 

Wil je eens zien hoe zo'n training verloopt? Kijk maar eens naar dit korte filmpje: