Zunobri wint moeizaam van WIK'34

Na de gewonnen wedstrijd op Boelenslaan vorige week zaterdag, stond afgelopen zaterdag 25 april WIK'34 uit Damwoude op het programma voor de Veenstra-Stroeve, van der Leest schilder/glaswerk formatie.
De wedstrijd ging in de eerste 10 min gelijk op. Door score van Esther Hamming en Peter Schutte stond 2-2 op het bord. Coach Woltinge hamerde bij zijn ploeg erop dat het bal tempo omhoog moest. Hierdoor kwamen er meer kansen voor Zunobri.
Door scores van onder anderen John Beeftink, Wietse van de Noord, Alie Pera, Esther Hamming en Tjeerd de Jong werd de rust stand op 9-3 gezet in het voordeel van de Zuidhorners.
In de rust hamerde coach Woltinge er wederom op dat het bal tempo omhoog moest en loop tempo naar beneden. Het ging moeizaam bij Zunobri. ' Ik heb het idee dat we achter staan' aldus Janneke van Hielkema.
Na rust ging Zunobri verder waar het gebleven was. Namelijk scoren. Doormiddel van John Beeftink en Peter Schutte werd het 11-4. WIK'34 ging wat meer druk zetten om zo het spel van Zunobri voorspelbaar te maken. Hierdoor leed Zunobri veel bal verlies en kon WIK'34 meer kansen creëren. Het mocht niet baten voor de Friezen. Zunobri bepaalde de eindstand op 15-8.