Zunobri 1 haalt eerste uitpunten in wedstrijd tegen SIM 1

In de wedstrijd tegen SIM moest Zunobri laten zien dat het ook uit punten kon behalen. Het team schoot uit de startblokken en binnen 10 minuten stond het 1-5. Hierna ging de storm wat liggen en kwam SIM beter in de wedstrijd waardoor het halverwege de eerste helft 4-6 stond. Echter bleef constant het team uit Zuidhorn de bovenliggende partij en zij creëerden veel kansen. Doordat de scherpte van de eerste 10 minuten niet meer aanwezig was bleef SIM wel bij waardoor de ruststand 6-8 was.

Nadat er in de rust overlegd was en de nadruk gelegd werd op meer ruimte houden bij het aanvallen kwam het team weer scherp uit de kleedkamer. Door goed combinatiespel liep het team vlak na rust uit naar 7-13 en gaf het SIM de genadeklap. Hierna bleef Zunobri wel doorspelen maar niet meer met dezelfde drang als in de eerste minuten na rust. Sim kon niet dichterbij komen dan vier doelpunten verschil. Zunobri speelde de wedstrijd geconcentreerd uit en haalde daarmee de eerste uitpunten van het seizoen en blijft het in punten gelijk met de tweede plaats maar op doelsaldo vierde.


Doelpuntenmakers: John Beeftink 5, Manon Bos 4, Esther Hamming 3, Tjeerd de Jong 2, Wietse van der Noord en Peter Schutte 1.