Artikelen

Zunobri D1 speelt een koude natte wedstrijd tegen ROG D1

Afgelopen zaterdag 7 oktober speelde Zunobri D1 een thuiswedstrijd tegen ROG D1. Het was een miezerige dag. Tijdens de wedstrijd stond een aanhoudende wind en bleef het miezeren. Maar onze spelers lieten zich daar niet door weerhouden om toch een fijne wedstrijd te spelen!

Na een mooi samenspel scoorde Doris het eerste punt van de wedstrijd. Helaas vond ROG het nodig om een gelijkmaker te scoren. Onze spelers doen goed hun best  om de bal in eigen bezit te houden. Ze spelen rap rond, maar het mag niet baten; de tegenstander scoort voor de rust nog twee keer. Na de rust zet Yoram met een mooi schot de stand op 2-3. Helaas een paar minuten erna een prachtig schot (aldus Herman) door tegenstander. Dat laat Zunobri niet op zich zitten! Na een paar keer mooi overspelen neemt Yoram een bijna-doorloopbal. Helaas niet erin, maar gelijk erna benut Yoram een nieuwe kans en gaat de bal wel door de korf! Ook al scoort de tegenstander nog twee keer, het was een mooie wedstrijd met een eindscore van 3-6.

Het is niet te geloven, maar onze spelers hebben alweer een sprongetje gemaakt! Het rondspelen gaat nu in een mooi tempo. Toppertjes!

Zij steunen ons: