Artikelen

Zunobri doet mee aan Zuidhornfeest

zuidhornfeestZaterdag 30 september wordt voor de vierde keer het grote “Kom in Zuidhorn” feest op de drie pleinen georganiseerd.

Het programma  begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 en vindt plaats op de drie pleinen in Zuidhorn. Er zijn stands van winkeliers en bedrijven en verschillende demonstraties en presentaties.

Clubs en verenigingen op het gebied van kunst, cultuur, muziek, hobby en welzijn zijn allemaal vertegenwoordigd. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten, optredens en proeverijen.

Ook Zunobri is van de partij! 

Het bestuur vraagt:

Ik heb al een aantal namen door gekregen die Zunobri willen promoten komende zaterdag op het welkom in Zuidhorn feest. Ik heb deze verdeeld over de uren van de middag rekening houdend met de wedstrijden.  Zoals jullie zien heb ik vooral mensen nodig aan het begin van de middag. Op dat moment is alleen het C en E team beschikbaar. Om dat de E’s vrij jong zijn moet er naast Tjeerd echt ook 1 of 2 oudere leden bij. Ik hoop op een aantal C leden voor de eerste en/of tweede uur. Ook voor het eerste uur van 12 tot 12 uur heb ik een ouder iemand nodig uit b.v. het eerste of een van de ouders.

Als laatste zoek ik nog mensen die kunnen helpen opbouwen (2), vlag ophangen, korf halen en plaatsen, foldertjes neer leggen ect... Dat kan vanaf 9:30 maar ik denk als we om 11:30 beginnen dat het wel op tijd klaar is. Wie zou daar kunnen helpen (liefst met auto)!

Sytse Henstra

Secretaris

Zij steunen ons: