AVO tegen Zunobri E1

Toen Zunobri met enige vertraging in de zaal verscheen waren ze er klaar voor de tegenstanders AVO E2 uit Assen. Na een goede warming up van het team van Autowascentrum Noordhorn, begon de wedstrijd Avo kwam snel op voorsprong dankzij een snelle aanval. 1-0 Maar al binnen 5 minuten was het weer gelijkstand dankzij een mooi afstandsschot van Mare. 
De teams, in het klassement op plek 7 en 6, zijn goed aan elkaar gewend. De bal gaat goed en snel heen en weer. De score komt op 2-1 in de 10e minuut. 
Avo blijkt iets sterker en komt ondanks goed verdedigend werk van het hele team in de wissel op 5-1.

Avo krijgt na de rust veel kansen maar weet ze niet te benutten. Na een strafworp is de ruststand 6-1.

De peptalk tijdens de rust van het coaching duo Loes en Irma, had effect! Zunobri nam meer dan in de eerste helft de leiding en weet de bal goed te onderscheppen. Jammer genoeg komt het niet tot scoren. Totdat Roos met een mooie KOK de stand op 6-2 weet te brengen. . Avo weet nog twee keer te scoren en we komen op 8-2 bij de wissel. Direct nadat de wedstrijd weer begint scoort Avo door een supersnelle actie. 9-2. Zunobri zet direct de boel weer op slot. Maar toch weet Avo nog te scoren. Het tempo blijft hoog en vlak voordat de wedstrijd wordt uitgefloten scoort Roos nog een keer en zelfs met een doorloopbal!

We gaan naar huis met eindstand 11-3. We kijken terug op een spannende wedstrijd, verliezen is, als er zo goed wordt gespeeld, geen schande.