Mooie wedstrijd E1

Het hele Zunobri E1 team is compleet in de wedstrijd tegen Korwi E1 op 12 November.
De wedstrijd begon om 12:00 uur in het verre en koude Winschoten, gelukkig spelen we in de sporthal.
De wedstrijd gaat goed van start voor ons, gelijk in de 2e minuut doet thom een mooie voorzet aan annet maar die mist op een haartje de korf, al snel krijgt thom een vrije worp en speelt de bal naar Annet die helaas weer op een haartje mist. Er wordt mooi ronde de korf gespeeld in deze wedstrijd door ons team. Helaas kunnen ze niet voorkomen dat in de 3e minuut Winschoten scoort 1-0 en al snel 2-0 . Maarten verdedigde heel goed en kon voorkomen dat Korwi gelijk weer scoorde. Ook annet verdedigd goed maar kon helaas niet voorkomen dat Korwi 3-0 scoorde. annet liet
het er niet bij zitten en scoorde daarna snel een doelpunt voor Zunobri.
Mare mist daarna op een haartje de korf en ook Thom gooit er daarna net over heen. In de 8ste minuut scoort Korwi 4-1 ook al was hij door Maarten verdedigt. Voor de 1ste 10 min. wordt het 5-1 toen Thom even niet stond op te letten en vergat te verdedigen.
Na 10 minuten wordt er gewisseld en komen Doris, Roos, Tessa erbij en blijft Annet in het spel.
Doris mist in de 1ste minuut de korf en probeert het gelijk nog een keer maar helaas zonder succes. De meiden spelen heel goed over en mooi rond de korf, Roos gooit naar Doris die helaas net  de korf mist waarna Tessa de bal snel kan pakken en scoort 5-2. Even later herhalen de meiden weer deze actie maar nu mist Tessa helaas de korf en even later lukt het Tessa helaas weer net niet om de bal dd korf te krijgen ( net alsof er een deksel op zit ) Doris doet nog een mooi lange afstandsschot maar bij haar zit ook de deksel op de korf. Daarna scoort Korwi 6-2. Daarna doen
Roos  en Doris nog een mooi schot op de korf maar helaas zonder succes.
Korwi scoort  nog 7-2 en is het rust.

Tweede helft: Thom, Mare, Doris, Maarten

Winschoten houd nu de bal steeds heel lang vast en weet niet zo goed naar wie ze moeten spelen. Zunobri doet nog veel pogingen om te scoren maar bij thom stuiterde de bal helaas weer uit de korf of hij gooit er tegen aan. Ook Doris en Mare lukt het niet om de bal dd korf te krijgen.
Maarten blijft goed verdedigen maar helaas scoort Korwi in deze 10 min. 8-2 en 9-2.
De laatste 10 min. zijn voor Doris, Tessa, Roos, en Annet 

Het lukt Zunobri helaas niet om nog te scoren ondanks dat ze zo mooi rond de korf samen spelen. Roos raakt geblesseerd door een val partij en wordt gewisseld met Thom Doris doet nog een mooie laatste poging maar helaas tegen de korf.
Na een mooi gespeelde wedstrijd vertrekken we helaas met verlies terug naar huis.