WSS E1 tegen Zunobri E1

Zaterdag 17 februari trad Zunobri E1 aan tegen WSS uit Oude Pekela. Zo kom je nog eens ergens of niet dan? Eenmaal in de mooie sporthal aangekomen werd er een lekkere kop koffie gedronken door de in grote getale meegereisde supporters. De jongens en meiden namen de wedstrijd zeer serieus en werkten een prima warming-up af onder leiding van Sharon en Loes.

In het eerste kwart werd er zeer goed verdedigd en kon de tegenstander maar moeilijk tot scoren komen. Ook Zunobri kwam af en toe tot een gevaarlijke aanval, maar Tess, Kim W, Lara en Stan kwamen nog niet tot scoren. Na 10 minuten spelen was het 3-0. In het tweede kwart kwamen Kevin en (kleine) Kim in het veld voor Kim W en Lara. Het leek alsof de tegenstander opeens ‘het licht’ hadden gezien, want in no time was het 10-0. Ai, Ai, Ai. Deden onze toppers dan niet hun best? In tegendeel. Veelvuldig werd de aanval gezocht en het ontbrak ook wat aan geluk.

Na de rust hetzelfde spelbeeld; veel aanvallen aan beide kanten, alleen de score voor de tegenstander. Nadat het 25-0 was geworden voor WSS gaven de Zunobrianen echter nóg niet op. Hun sportieve en veerkrachtige instelling werd beloond met een mooie score van Kim W na goed samenspel: 25-1. Wanneer je als team na zoveel tegendoelpunten niet opgeeft is dat een groot compliment waard!

Komende zaterdag is de return. Wedden dat we ze ‘onder de 15’ gaan houden?

Geschreven door: Tjibbe Jan Werksma