Zunobri E1 verliest van Noordenveld

Gisteren speelde onze E1 tegen Noordenveld E3 op het sportcomplex in Roden. De spelers van deze wedstrijd waren Yoram, Julian, Thom, Annet, Roos  en onze nieuwe speler Maarten.
Ons team gesponsord door Van Esch groente en fruit en wasstraat Noordhorn, speelde een spannende wedstrijd.
Gelijk in de eerste minuut scoorde Noordenveld al een punt en na een paar minuten later de tweede Zunobri liet het er niet bijzitten maar ondanks vele pogingen wilde de bal maar niet in de korf bij de tegenstanders.
De teams waren erg aan elkaar gewaagd en de bal ging dan ook steeds van de ene naar de andere korf.
Helaas miste Yoram een paar keer een geweldige mooi lange afstandsschot, ook het schot van Roos en julian kwamen niet in maar tegen de korf. Gelukkig scoorde Thom in de laatste minuut van de eerste helft  een punt en gingen we de rust in met 4 - 1.
 De 2e helft speelde Annet helaas niet meer mee omdat ze zich niet lekker voelde. Maarten vond het heel spannend om een wedstrijd mee te doen en vergat dan wel eens te verdedigen waardoor de stand uiteindelijk 5-1 werd. Deze helft wordt er weer veel heen en weer gespeeld en werd de bal van te tegenstanders er door Zunobri soms flink tussen weg gepikt. Na vele pogingen van Zunobri op de korf, lukt het Thom uiteindelijk toch nog  om een tweede punt te scoren voor Zunobri.
 Jullie hebben heel goed jullie best gedaan in deze zeer koude en spannende wedstrijd  maar helaas lukte het niet de bal vaker door de korf te krijgen en won Noordenveld met 6-2