Ook DWA klopt E1 niet

Zaterdag 6 Februari moest de E1 aantreden tegen DWAE3. Zou het na al die zegenreeksen dan toch weer een keer spannend worden? Uw verslaggever, die doorgaans erg stipt is, miste al bijna het eerste doelpunt omdat de wedstrijd wel 8 minuten te vroeg begon... Gelukkig leken ze aardig aan elkaar gewaagd zodat er nog geen doelpunt was gevallen. Wat opviel, was dat de meiden heel erg goed op dreef waren en het was dan ook in de 13e minuut Tessa die scoorde: 1-0! Niet veel later maakte Doris een fraaie 2-0. Tom pakte ondertussen vaak de bal ertussenuit en zo kon het gebeuren dat Julian de 3-0 maakte en E1 na het eerste kwartier al weer op een riante 3-0 voorsprong stond.
Het tweede kwart was het Roos die tot 2 x toe bijna scoorde; de bal danste op de rand van de korf maar ging er net niet in...Van beide kanten is er nu veel actie, maar er wordt niet gescoord. Na de rust hebben de tegenstanders twee lange jongens ingebracht en de twee teams lijken aardig aan elkaar gewaagd. Er wordt veel gelopen en geprobeerd, maar E1 speelt wat ' rommeliger' in deze fase van de wedstrijd. Een tegendoelpunt zou misschien goed zijn: E1 is ook zo verwend door die zegereeks. Dat doelpunt komt er in eerste instantie niet: de tegenstanders hebben veel pech en missen ook een strafworp. Vlak daarna scoren ze toch welverdiend. 3-1.
Als Yoram er het laatste kwart in mag, roept hij vanuit zijn tenen: Yes! Dat hij gretig is, laat hij al snel zien. Na een prachtig opgebouwde aanval scoort hij op soepele wijze de 4-1 en daarmee blijft E1 nog steeds ongeslagen. 
Dat de meiden op dreef waren, laten ze bij de vrije worpen aan het eind zien: Tessa, Annet en Roos scoren. En Roos maar liefst 2 x. Dat belooft wat voor de volgende wedstrijden...