Spannende laatste uitwedstrijd Zunobri E1

Net terug van een paar geweldige en vermoeiende dagen korfbalkamp moesten de kinderen  vanochtend om 9 uur al weer vertrekken voor een spannende wedstrijd tegen Rottevalle. Ondanks de grote vermoeidheid van Yoram, Remco, Roos, Thom, Julian en Tessa hebben ze een knappe wedstrijd gespeeld.

Om 10:00 uur starte de wedstrijd het was een mengelmoes van kleuren op het veld want de tegenstanders hadden dezelfde kleur shirts als ons, en omdat alleen tessa nog maar een nieuw rood reserve shirt had moest de rest het doen met wat ze aanhadden. Helaas scoorde Rottevalle in de 1e minuut al een tegen doelpunt en in de 3e minuut de 2e doelpunt tegen, daarna werd Zunobri goed wakker maar helaas miste Yoram daarna op een haartje een aantal knappe afstandsschoten. Ook miste Julian in de 18e minuut helaas zijn schot op de korf. Er werd heel goed opbouwend en samengespeeld van Roos naar Tessa naar Remco die helaas helaas ook de bal niet in de korf kreeg.  Nadat Zunobri steeds in de aanval was geweest krijgt Rottevalle weer de bal waarna ze een 3e tegen doelpunt scoren.

In de 2e helft komt Zunobri heel goed terug en scoort binnen 5 minuten zijn 1e doelpunt door Yoram. Daarna mist Yoram helaas een doorloopbal.

Helaas  komt er na 11 minuten in de 2e helft weer een punt bij voor de tegenpartij. De laatste 10 minuten van de wedstrijd tikt Tessa de bal weg tussen haar tegenstanders en gaat in de aanval maar raakt helaas de bal weer kwijt, even later gooit Roos de bal naar Tessa die helaas haar doorloopbal mist. Daarna beland de bal op Thom zijn voet en onderschept Roos de bal maar het komt helaas niet meer tot een doelpunt. De wedstrijd eindigd tenslotte in 6-1 in de laatste minuten. Het was een mooie wedstrijd waarin de kinderen echt als team hebben gespeeld.