Spannende wedstrijd Zunobri E1

Wauw wat een mooie en spannende wedstrijd van de E1 tegen DWA/Argo!
We begonnen de wedstrijd met een paar mooie doorloop ballen van Ilse en Remco, maar helaas lukte het beide spelers niet om te scoren.
Na wat tips van scheidsrechter Christiaan werd er snel overgespeeld! Daarnaast liepen Doris en Thom uitstekend vrij en bereikte de bal iedereen.

De verdediging bij alle spelers was uitstekend maar het lukte de tegenstander af en toe toch om er door te komen....en zij scoorden wel.
3 keer om precies te zijn.En dus gingen we de rust in met 0-3
Na een peptalk van Larissa en Marjolein gingen de spelers vol goede moed het veld op voor de tweede helft. En het werkte, na een paar minuten kreeg Tessa de bal, zij bedacht zich niet een gooide direct op de korf en SCOORDE!!Nu even doorzetten.

Nog geen 3 minuten later kreeg een  vrijstaande Yoram de bal, maar hij stond nog wel ver van de korf. Vol zelfvertrouwen probeerde Yoram het toch en ..............HIJ ZAT!2-3 was het nu en de stemming op de tribune werd uitbundig. We gaan winnen, het moet lukken dit keer!
Alle spelers speelden geweldig en Ilse kreeg nog een strafworp mee, maar de bal wilde er gewoon niet meer in aan onze kant. Bij de tegenstander ging hij er nog wel een keer in. Daarna bleef het spannend tot het eindsignaal klonk.
Een hele mooie wedstrijd met een eindstand van 2-4! Maar met een tribune vol trotse ouders, want wat heeft dit team een mooie wedstrijd gespeeld!
Zunobri E1 word gesponsord door Autowasstraat Noordhorn en Groente en fruithal Arjan van Esch.