Zunobri E1 komt nog niet tot scoren

Nadat Kim, Kim, Imme, Stan, Tess en Lara van de E1 op de foto waren geweest met sponsor Land Schoenmode begonnen ze aan de warming up. Op de training de dinsdag ervoor was flink gescoord, dus ze zagen de wedstrijd tegen DWA/Argo E1 vol vertrouwen tegemoet.

Ze moesten flink aan de bak, de tegenpartij speelde goed rond. Het weer hielp ook niet mee, het regende en vooral de harde wind was erg koud. Er werd goed verdedigd door Zunobri, maar af en toe verslapte de aandacht wat. Hier maakte de DWA/Argo dan handig gebruik van door onmiddellijk te scoren.

Alhoewel het spel zich vooral op één helft van het veld afspeelde lukte het Zunobri toch de bal af en toe naar de andere korf te krijgen. Een mooie poging door Tess op de korf ging er net niet in.

Bij rust was het 0-4. De peptalk in de rust door coaches Loes en Sharon wierp helaas geen vruchten af: de eindstand was 0-8.

Valpartijen, koude handen, verwaaide paraplu’s van de toeschouwers, maar hebben we plezier gehad? Ja! Op naar de volgende wedstrijd, waar we vast gaan scoren!

 ZunobriE1