Zunobri E1 tegen Avo E2

Het team van autowascentrum Noordhorn speelde thuis. Avo staat derde in de poule, en Zunobri 7e.  Zunobri heeft thuis al vaker gewonnen van sterkere tegenstanders, het beloofde daarom een mooie wedstrijd te worden! Scheidsrechter Erna Luining was er klaar voor en iets na 14:00 uur begon de wedstrijd. 

Avo begon sterk en binnen de eerste minuut wordt er al gescoord. Er werd in hetzelfde tempo door gescoord en al snel was het 0-3. E1 begon steeds sterker te spelen, verdedigden goed en wisten via een mooi schot van Tessa in de 8e minuut op 1-3 te komen. Avo kwam jammer genoeg al snel weer op 1-4. 

Pas in de laatste minuten van de eerste helft werd er pas weer gescoord.  Via prachtige afstandsschoten van Mare en Doris kwam de stand 3-4. Avo scoorde nog een keer. Bij de rust was de stand met 3-5. Het beloofde een mooie tweede helft te worden. 

Snel in de tweede helft scoorde Avo nog eens, maar de teams bleken beter aan elkaar gewaagd. Hoewel het qua schot kansen gelijk op ging was Avo trefzekerder en liepen ze uit naar 3-8. Doris greep een mooie kans en maakte het 4-8 dankzij opnieuw met  een afstandsschot. En vlak daarna nog een vanaf de middellijn. 5-8! De wissel spelers waren goed uitgerust en vol goede moed gingen we de laatste 10 minuten in. Het verdedigen loopt heel goed. Avo komt maar moeilijk tot een schot. Mare heeft daar geen probleem mee en middels een mooi kansje onder de korf wordt het 6-8. Dankzij een snelle counter wordt het 6-9 en de spanning is om te snijden!  In de laatste loodjes komt Avo op 6-10. En kort daarna op 6-11.

Dit was een leuke wedstrijd met een leuk team, enthousiast publiek en een goede scheidsrechter. E1 ontwikkelt zich dankzij de coaches en trainers Loes, Manon, en Irma steeds beter. Het kampioenschap in slechts een kwestie van tijd. 

E1Avo