Mooie wedstrijd E1

Omdat de zaal door een foutje niet beschikbaar was, mocht Zunobri 14 Januari tegen Korwi aantreden in Oldekerk. Uw verslaggever ter plaatse reed door de sneeuw naar Oldekerk en arriveerde 5 minuutjes later om tot haar stomme verbazing te constateren dat het al 3-1 stond voor Zunobri! Tessa had een keer gescoord en Doris al twee keer. 
Ondertussen was de showband in de naastgelegen zaal driftig aan het repeteren wat zorgde voor een luidruchtige muzikale omlijsting. De korfballers lieten zich echter niet afleiden en Korwi kwam al snel terug tot 3-3. Een afstandsschot van Mare bracht de stand op 4-3 zodat de E1 weer op een voorsprong komt. 
Er werd met name in het derde kwart uitstekend verdedigd door o.a. Roos en Annet en de vaart werd helemaal uit het spel van Korwi gehaald. Het wordt 4-4: wat een spanning! Er volgen een paar mooie kansen voor Tessa en een afstandsschot van Annet is raak: 5-4. Korwi maakt ook een sterke indruk en het wordt 5-6. 
Kim maakt in het vierde kwart haar debuut bij De E- tjes. Spannend, maar ze doet het heel goed voor een eerste keer en een goede verdedigingsactie zorgt er zelfs voor dat er doelpunt van Korwi niet telt. Tessa brengt de stand op 6-6, maar helaas gooit Korwi er nog 1 in dus is de eindstand 6-7. Maar een overwinning was niet eerder zo dichtbij wat hebben de E- tjes goed gespeeld!