Zunobri D1 speelt een leuke uitwedstrijd in Hoogkerk.

Afgelopen zaterdag 16 september 2017 speelde Zunobri D1 een uitwedstrijd tegen Hoogkerk D2. Het was een mooie wedstrijd waarin te zien was dat onze pupillen alweer een stapje voorwaarts hadden gemaakt (goed gedaan trainers Manon, Irma en Stefan). Ze werden fantastisch gecoacht door Saskia, die heel tot the point de spelers in de juiste modus wist te brengen. De spelertjes wisten meteen wat ze moesten doen. Een mooie quote van Saskia in 1e helft: “fantastische aanval van de verdedigers!”.

In de eerste helft leek Hoogkerk even een maatje te groot toen Zunobri met 2-0 achterstond, maar daarna scoorde onze Tessa twee keer in 3 minuten, mede doordat haar teamgenoten zo mooi de bal rondspeelden. In de rust staat het 3-2 tegen, maar in de eerste minuut onderschept Doris de bal en schiet ze de bal meteen in de korf!

Helaas is het daarna wat uit met de pret. Hoogkerk scoort nog 3 keer omdat “niemand de klauwen omhoog had” en “niemand zat op te letten” (aldus het commentaar van een vader☺). Toch speelt Zunobri D1 niet slecht. Er worden doorloopballen tegengehouden en er wordt mooi rondgespeeld. Het balbezit was redelijk goed verdeeld tussen beide teams en we hebben toch wel wat schietkansen benut op de korf. Maar helaas gingen die er vaak niet in. Waar onze pupillen niet op verdacht waren was het er tussenuit tikken van de bal door Hoogkerk. Op deze manier zijn we nogal vaak de bal kwijt geraakt. Uiteindelijk na een aantal keren strak overspelen scoort Tom het laatste punt. De wedstrijd eindigt met 6-4. Goed gedaan!