Spannende wedstrijd D1 tegen Frigro

Bijna compleet trad de D1 formatie van Zunobri, gesponsord door Schuiling, wonen en slapen aan tegen FriGro D1 uit Gerkesklooster Stroobos.

Tijden lang bleef het spel op en neer gaan zonder een enkel punt te scoren. Emma scoorde na ruim 12 minuten het eerste punt van de wedstrijd (1-0 voor Zunobri). Na de korte onderbreking werd het snel 1-1. Niet uit het veld geslagen scoorden achtereenvolgens Vera en Yoram. Het was 3-1! Vlak voor de rust kwam de FriGro terug naar 3-2. Daarmee gingen we naar de pauze.

Na de thee was er een kleine inzinking en de uitploeg profiteerde daarvan door de stand om te buigen naar 3-5. Maar kort daarna was het Markus die zijn puntje weer pakte (4-5).

Helaas liep het even niet zoals het zou moeten en konden de Zunobrianen elkaar even moeilijk vinden en als dan elk schot van de tegenstander ook nog eens raak is, gaat het natuurlijk hard (4-9). Gelukkig was daar Yoram die het voor Zunobri weer enigszins dragelijk maakte. Hij wist in korte tijd 3 punten achter elkaar te  maken en daarmee kwam de eindstand op 7-10. Yoram maakte nog een 8ste, maar er was reeds gefloten door de scheidsrechter, waardoor deze helaas niet telde.

Zunobri D1 heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld. Het publiek zat op het puntje van de banken. Het was heel erg spannend en leuk om naar te kijken.