Zunobri CM2 komt tekort tegen de koploper

afgelopen vrijdag moest de Zunobri C2 aantreden tegen de koploper. Aan de stand te zien was het duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Op het veld bleek dit al snel waarheid.
Vanavond moest de C2 van Zunobri tegen de koploper spelen.
Met weinig voorbereiding begonnen ze de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat de koploper ook echt de koploper behoorde te zijn van de poule.
De thuis spelende ploeg wist de gasten flink onder druk te zetten waardoor de Zunobrianen niet aan aanvallen toe kwamen. Het was dan ook de thuis spelende ploeg die de eerste doelpunten in de mand gooide. 3-0 Zunobri kreeg wel wat meer ruimte van de thuis spelende dus kregen ze de kansen ook wel. Helaas
konden ze de kansen die ze kregen niet door de mand krijgen. De Zunobrianen gingen dan ook met een stand van 4-0 de rust in. De coacht heeft ze in de rust nog even flink opgepept en de Zunobrianen gingen daarop ook met volle moed het veld weer op. Maar het was VDW-OLS die de eerste score maakte na rust (5-0).
Zunobri kon daar weer een antwoord opgeven door een mooie doorloopbal van Simone. (5-1). VDW-OLS schakelde nog een tandje bij waardoor ze uitliepen naar een voorsprong van 9-1. De wedstrijd was allang gespeeld maar dat maakte Anne Oostenbrug niet veel uit, zij bepaalde de eindstand op 9-2.