Moeizame overwinning van Zunobri C2

Zaterdag stond voor Zunobri C2 de thuiswedstrijd tegen Stadskanaal ’74 op het programma. Na een nederlaag afgelopen zaterdag tegen VDW-OLS was het team zeer gemotiveerd om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.


Het aanvalsvak begon sterk en waren het Larissa Bloema die de stand op 1-0 brachten via een doorloopbal. Stadskanaal ’74 kon aanvallend kon goed meekomen maar die resulteerde niet in grote kansen. Na een overtreding aan de kant van Zunobri was het toch Stadskanaal ’74 die door de toegekende strafworp op 1-1 kwam.
In de tweede helft was het Jorien de Boer die de 2-1 en 3-1 liet aantekenen door middel van een doorloopbal en een mooi afstandsschot. Ook in de tweede helft werden er weinig kansen weggegeven. Toch kwam Stadskanaal weer terug in de wedstrijd door het benutten van een strafworp 3-2. Omdat Zunobri de grote kansen die men kreeg onbenut liet, bleef het spannend. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd was het Daphne Huizing die tot opluchting van coach Ricardo de Graaf de stand op 4-2 bracht door middel van een strafworp.

Komende zaterdag staat er voor Zunobri C2 weer een zware thuiswedstrijd op het programma tegen WSS nummer twee.

Doelpunten:
Jorien de Boer 2x, Larissa Bloema 1x en Daphne Huizing 1x