Zunobri C2 op kampioenskoers!

Voor Zunobri C2 stond zaterdag alweer de negende wedstrijd op het programma. VDW-OLS was de tegenstander en dit team dat Zunobri C2 de eerste nederlaag bezorgde. Voor beide teams stond er veel op het speel want de achterstand van VDW-OLS was maar 3 punten, het beloofde een spannende wedstrijd te worden.


Het was VDW-OLS die de wedstrijd opende met een doorloopbal (0-1). Direct in de tegen aanval was het Larissa Bloema die met een afstandsschot de stand op 1-1 bracht. Vanaf dat moment dat het Zunobri die het betere van het spel had en waren het achtereenvolgens Megan Brander en Jorien de Boer die de ruststand op 3-1 brachten.
In de tweede helft was Zunobri weer Jorien de Boer die met een mooi afstandsschot de stand op 4-1 bracht. Na dit doelpunt ging VDW-OLS wat beter verdedigen, hier had Zunobri ging antwoord op en scoorde VDW-OLS nog twee keer 4-3. Door het beter verdedigen van VDW-OLS kon Zunobri niet goed meer de bal rond spelen en kansen creëren. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Christiaan Schaafsma waren de dames van Zunobri blij een opgelucht dat de 2 punten in eigen huis bleven.

Door het verlies van WSS tegen DES (N) kan Zunobri C2 volgende week bij winst tegen Sparta (Ze) het kampioenschap binnenhalen. Hierbij dan ook een oproep aan de ouders om massaal naar Leek te komen om de ploeg aan te moedigen. De wedstrijd begint om 13:00 uur.

Doelpunten:
Jorien de Boer 2x, Larissa Bloema 1x en Megan Brander 1x