Toppers Zunobri C2 kampioen!

Zunobri_C2_zaal


Zevenhuizen
-Zaterdag 11 februari was een spannende dag voor het team van coach Alie Lanting en Ricardo de Graaf. Na het kampioenschap op het veld kon men bij winst op Sparta (Ze) C2 ook het zaalkampioenschap binnen halen.


De dames van Zunobri C2 begonnen nerveus aan de wedstrijd. De verdediging had moeite met de aanvallen van Sparta. Het was dan ook Sparta die in de 3de minuut de score opende 1-0. De meegereisde ouders zagen dat het team van Zunobri langzaam de wedstrijd naar zich toe trok, en het was Jorien de Boer die in de 7de minuut met een doorloopbal de stand op 1-1 bracht. In de 9de minuut was het wederom raak voor Zunobri, het was Lisa van der Sluijs die langs haar dame glipte en de score op 1-2 bracht. Met deze stand gingen de teams de rust in.
In de tweede helft was het Inge Burgler die met een mooi afstandsschot de stand op 1-3 bracht. Ondanks deze voorsprong bleef de nervositeit binnen de ploeg. 2 minuten later was het Sparta die de spanning weer teug bracht in de wedstrijd door de 2-3 te scoren. In de 14de minuut was het wederom Jorien de Boer die met haar tweede doelpunt van de wedstrijd de 2-4 op het scorebord liet aantekenen. Sparta kwam toch nog terug in de wedstrijd door middel van een doorloopbal , maar verder dan de 3-4 liet Zunobri de tegenstander niet komen. Na het laatste fluitsignaal was de vreugde dan ook groot bij het behalen van het kampioenschap. ZUNOBRI C2 GEFELICITEERD.

Met nog twee wedstrijden voor de boeg kan het team zich al voorbereiden op de komende veldseizoen. Het team zal het waarschijnlijk wel wat moeilijker krijgen omdat men in de 4de klasse gaat spelen.

Doelpunten:
Jorien de Boer 2x, Lisa van der Sluijs 1x en Inge Burgler 1x.